• programma-en-reserveren-t-misverstant-logo-wild-in-het-groene-woud.jpg

't Misverstant

Bij restaurant ‘t Misverstant willen ze u als gast vooral verwennen. Dat doen ze met de mooiste ingrediënten, toewijding en heel veel vakmanschap. Alles wat er uit de keuken komt is vers en in eigen huis bereid. Van het eerste knapperig broodje, tot aan de laatste bonbon. Ze koken, met het oog op smaak en duurzaamheid, zoveel mogelijk met ingrediënten uit de eigen streek en uit het seizoen. De vis heeft het MSC-keurmerk. Natuurlijk kunnen ze rekening houden met eventuele dieetwensen en kunt u er ook vegetarisch eten. Ze willen immers maar één ding: u een onvergetelijke middag of avond bezorgen. 

Menu

Amuse:
Gerookte wilde eendenborst met zoet zure selderij, silken tofu en jus van miso, selderij en bbq olie.

voorgerecht:
Krokant gebakken wild zwijn balkenbrij, frisse parade van pompoen en appel, pompoen vinaigrette en wild zwijn chorizo

tussengerecht: *
Romige zuurkoolsoep met ballontine van fazant en eendenlever, bitterbal van gerookte aardappel, gebakken paddenstoelen en Remmeker kaas

hoofdgerecht:
Twee bereidingen van Europees hert: langzaam gestoofde schouder met pastinaak, duindoornbes en zoet zure sjalotten gebraden filet van hert met rode kool chutney, vossebessen, Bosche koek en krachtige jus.

nagerecht:
Fake kokosnoot met salsa van tropisch fruit en chili peper, structuren van melkchocolade en ijs van Muscovade suiker

*vervalt bij 3 gangen lunch.

Lust jij wel wild maar je partner niet? Laat het ons weten, dan houden onze chefs daar rekening mee. Dat geldt natuurlijk ook voor allergieën en andere eetwensen.

  • wild-in-het-groene-woud-1.png
Scroll naar boven