Restaurant Flicka

Thomas van Santvoort leerde het vak bij top restaurants zoals Beluga, Chalet Royal en Parkheuvel. Hij werd verfijnd bij Boreas en klaar gestoomd voor de volgende stap in zijn carrière. Eerst met catering bedrijf Salon du Bois. En nu is er zijn restaurant Flicka in Kerkdriel.

Bij Wild in het Groene Woud kookt Thomas samen met gast chef Nico Boreas. Nico Boreas (voormalig patron cuisinier van Restaurant Boreas in Heeze) vindt het geweldig om jonge talenten te ondersteunen bij verschillende evenementen en in hun eigen bedrijf.

Het keukenteam van Flicka is jong en enthousiast en voor hen is het een grote stimulans om met Nico Boreas te kunnen werken.

Menu

Amuse(s):
Buikspek / peultjes  / scheuten / sherry
Pastinaak / hazelnoot / amandel *

Zwijn / komkommer / miso / limoen
Haas / biet /  aalbes / eigen jus *
Fazant / witlof / saus / Albufera
Hert / knolselderij / sjalot / Parmaham
Passievrucht / chocolade / karamel

*vervalt bij 4 gangen lunch

Lust jij wel wild maar je partner niet? Laat het ons weten, dan houden onze chefs daar rekening mee. Dat geldt natuurlijk ook voor allergieën en andere eetwensen.

Scroll naar boven