• programma-en-reserveren-kocken-logo-wild-in-het-groene-woud.jpg

De Heer Kocken

De Heer Kocken is begonnen in 1998 te ‘s-Hertogenbosch en sinds 2000 gelegen in een prachtig oud pandje in Vught. Hun droom is altijd geweest dat zij een restaurant wilden openen waar de gast zich prettig voelt, een ontspannen sfeer heerst en waar je puur en (h)eerlijk kunt eten.

Kortom flexibiliteit, een gemoedelijke ambiance en gastvrijheid staan voor hun op de eerste plaats. Dat dit in 2008 bekroond werd met een Michelinster is natuurlijk iets om trots op te zijn.

De Heer Kocken werkt met een klein vast team, met in de keuken de extra handjes van leerlingen en/of stagiaires die het vak willen leren onder leiding van John Kocken en Marco Knuiman. Marc Kroon is verantwoordelijk voor de wijn-spijs combinaties en neemt de leiding in het restaurant samen met Kirsty de Heer. Juist omdat ze met een klein team werken, is iedereen op elkaar ingespeeld waardoor ze met elkaar gaan voor een geslaagde avond voor elke gast .

Menu

Amuse(s)
Shotje van rode biet en chocolade, aceto balsamico
Cakeje van piccalilly, emulsie van rookworst en gefrituurde boerenkool

Ganzenbout- champignon-ganzenlever
Griet-zuurkool- truffel-mousseline
Fazant-pompoen-kardamon *
Hert-rode kool-bramen-gratin
Dessert; appels met peren vergelijken

*Vervalt bij 4 gangen lunch

Lust jij wel wild maar je partner niet? Laat het ons weten, dan houden onze chefs daar rekening mee. Dat geldt natuurlijk ook voor allergieën en andere eetwensen.

  • wild-in-het-groene-woud-1.png
Scroll naar boven