De Arend

U kent De Arend waarschijnlijk al als een toonaangevende leverancier op het gebied van Horeca & Project Meubilair.

Wist u dat De Arend ook uw totale inrichtingswensen kan vervullen? Het idee, ontwerp en de realisatie van uw (horeca) project kan De Arend voor u invullen. Op de No Nonsense manier zoals u al 35 jaar van De Arend gewent bent. Snel, duidelijk en geen concessies in kwaliteit, kortom betrouwbaar. Voor al uw wensen op het gebied van interieurbouw, vloer, wand en verlichting moet u bij De Arend zijn! De mooiste Kantoren, Stadions, Golfbanen, Hotels, Restaurants, Recreatieparken en Bedrijfsruimte’s zijn reeds door De Arend ingericht.

Kijk eens op de website van De Arend, www.2arend.com of bezoek eens een Arend filiaal bij u in de regio om de mogelijkheden met een specialist te bespreken. Er zijn negen filialen van De Arend, dus altijd één bij u in de regio. Het hoofdkantoor van De Arend Horeca & Projectinrichting bevindt zich in Waardenburg, recht langs de A2 bij de brug van Zaltbommel. De koffie staat voor u klaar!

De Arend is ook de leverancier van 'Asperges in het Veld' en 'Wild in het Groene Woud'. Wij wensen u een heerlijke lunch of diner, en hopen u snel te begroeten in één van onze showrooms.

Met vriendelijke groet namens het gehele team van De Arend.

Scroll naar boven