Het volledig gesloten landgoed Bleijendijk opent haar poorten
exclusief voor Pop-up restaurant Wild in het Groene Woud.

  • locatie-wild-in-het-groene-woud-1.png

Locatie

Landgoed Bleijendijk is een particulier landgoed van circa 100 hectare, gelegen aan de meanderende Essche Stroom in Vught. Op het landgoed wordt gewerkt aan transparante ketens voor biologische voeding, duurzame bouw, natuurbeheer en bewustzijnsontwikkeling. Het is een parel van natuurschoon in Brabant. In het stiltegebied vinden retraites, meditaties en activiteiten plaats die gericht zijn op persoonlijke verinnerlijking en bewustzijnsontwikkeling.

KAART VUGHT EN OMGEVING ››

Het landgoed

De landerijen van het landgoed worden begraasd door de biologische koeien van Boerderij Bleijendijk en beteeld door de biologisch dynamische tuinderij De Guit.

In het bos worden schoolkinderen meegenomen in de beleving van de natuur door middel van natuureducatieprogramma’s. Het bos en natuurbeheer vindt plaats in samenwerking met professionele hoveniers, de boerderijen, de kinderen van de natuureducatie en vrijwilligers uit de omgeving en daarbuiten.

Onze producten zijn verkrijgbaar onder de naam Landgoed Bleijendijk, op het landgoed en het assortiment wordt, naast het huidige vlees, binnenkort nog uitgebreid met onder andere kaas, zuivel en honing.

Het is mogelijk te verblijven op het landgoed in een van de historische 2-12 persoons-accommodaties.

  • locatie-wild-in-het-groene-woud-2.png
Scroll naar boven