« Terug

Wildgerechten beleven met je zakenrelaties

Wild in het groene woud_Wildgerechten beleven met je zakenrelaties_3.jpg29 sep

Ben je op zoek naar een origineel bedrijfsuitje? Kom dan naar pop-up restaurant Wild in het Groene Woud. Een onvergetelijke ervaring waarbij je geniet van wildgerechten op het prachtige Landgoed Bleijendijk, midden in Het Groene Woud. “Als je iets speciaals wilt beleven met je zakenrelaties is dit echt je kans. Dankzij onze mooie Hunting Lodge en de top-chefs zal je op een ongeëvenaarde manier kennismaken met het Jachtseizoen”, aldus ‘creator van onvergetelijke momenten’ Frank de Bot.

Pop-up restaurant afhuren

Voor een zakelijk uitje is het mogelijk om een dagdeel het stijlvolle pop-up restaurant af te huren. We hebben in totaal 100 zitplaatsen, dus er is ruimte voor zowel kleine als grote gezelschappen. Op aanvraag is ons pop-up restaurant volledig naar jouw wensen en die van jouw specifieke gezelschap in te vullen. Ook koppelen we een van onze top-chefs aan het evenement. “Ik vind het belangrijk een evenement op maat te maken voor mijn gasten, zodat het precies bij hen past. Ik neem de tijd om kennis te maken en erachter te komen wat ze belangrijk vinden. De kans is groot dat ik het evenement nog specialer maak met een bijzondere verrassing”, aldus Frank.

Reserveer uw lunch of diner

Presentatie producten en diensten

Tijdens zakelijke evenementen bieden we de gelegenheid om eigen producten en/of diensten te presenteren in De Hunting Lodge. Hiervoor zullen we een ruimte inrichten. Natuurlijk zullen we naar jouw wensen luisteren en je producten en/of diensten op de manier uitstallen die bij jou past. Neem van tevoren contact met ons op zodat we de tijd krijgen met je te overleggen en de ruimte zo goed mogelijk in te richten.

Sponsor Wild in het Groene Woud

We zijn altijd op zoek naar partners en vrienden. Daarom bieden we je graag exposure aan tijdens dit mooie, bosrijke en culinaire evenement. Wil je de naamsbekendheid van je bedrijf vergroten en tegelijkertijd Wild in het Groene Woud steunen? Neem dan contact met ons op om zaken te bespreken en te regelen. Wij kijken graag naar je specifieke wensen en de mogelijkheden die wij hebben op onze socialmedia-kanalen, op onze website en op de locatie zelf. 

Reserveer uw lunch of diner

Inschrijven

We raden je aan op tijd je gezelschap in te schrijven voor een bedrijfsuitje in de Hunting Lodge. Het pop-up restaurant staat er van 26 oktober 2017 tot en met 5 november 2017. Neem je zakenrelaties mee naar Wild in het Groene Woud, geniet van de heerlijke wildgerechten en laat je overweldigen door Franks befaamde creatieve verrassingen.

Reserveer uw lunch of diner

« Terug

Scroll naar boven