« Terug

Ontdek Landgoed Bleijendijk tijdens ‘Wild in het Groene Woud’

Wild in het groene woud_ Ontdek Landgoed Bleijendijk tijdens ‘Wild in het Groene Woud’_3.jpg24 okt

Frank de Bot, creator van onvergetelijke momenten, organiseert van 26 oktober tot en met 12 november 2017 Wild in Het Groene Woud. In dit pop-up restaurant kun je de heerlijkste wildgerechten ervaren, bereidt door top-chefs. De Hunting Lodge van Wild in het Groene Woud zal ruim twee weken verrijzen op Landgoed Bleijendijk. Een prachtige locatie, midden in Het Groene Woud.

Landgoed Bleijendijk

“Voor het eten kunnen de gasten bij voldoende belangstelling een rondwandeling krijgen door het landgoed. De landeigenaar zal alles vertellen over de mooie locatie waar hij sinds enkele jaren zelf woont”, aldus Frank. Landgoed Bleijendijk is een parel van rust en natuurschoon. Het is een particulier natuur- en stiltegebied van ongeveer 100 hectare, dat wordt begrensd door de meanderende Essche Stroom. De biologische koeien van Boerderij Bleijendijk begrazen de landerijen en tuinderij De Guit verbouwt er gewassen. Tijdens Wild in het Groene Woud kun je, naast de (h)eerlijke wildgerechten, deze lokale biologisch-dynamische producten ervaren. 

“We zijn erg enthousiast over dit gebied. Fantastisch om ons pop-up restaurant midden in dit waardevolle landschap te mogen organiseren. Zodra de gasten arriveren, krijgen ze een echt ‘wow! moment’.” 

Reserveer uw lunch of diner

Nationaal landschap Brabant

Landgoed Bleijendijk ligt in Het Groene Woud, een mooi en uitgestrekt natuurgebied in Brabant. Het bevindt zich in de stedendriehoek ’s-Hertogenbosch, Eindhoven en Tilburg. Typerend voor dit gebied is de biodiversiteit en de gevarieerde natuur. Er leven honderden soorten zoogdieren, vogels, vlinders en meer. Ook zijn er enkele jaren geleden edelherten uitgezet. “We zijn erg enthousiast over dit gebied. Fantastisch om ons pop-up restaurant midden in dit waardevolle landschap te organiseren. Zodra de gasten arriveren, krijgen ze een echt wow! moment.”  

Origineel uit eten

Niet alleen de locatie van Wild in het Groene Woud is prachtig voor de gasten, ook de maaltijden zijn zeer de moeite waard. Als je origineel uit eten wilt, moet je zeker een tafel reserveren. Een aantal top-chefs zijn afkomstig van sterrenrestaurants, zoals: John Kocken, Edwin Kats en Peter Gast. Zij zullen je een sublieme smaaksensatie bezorgen, die je nog lang bij zal blijven. De keuken in het pop-up restaurant is open, dus je kunt ook nog eens meekijken met de bereiding van de gerechten. Erg leerzaam en vermakelijk.

Reserveer uw lunch of diner

Bereikbaarheid pop-up restaurant

Wild in het Groene Woud is eenvoudig te bereiken. Landgoed Bleijendijk ligt pal naast de A2 vlakbij Vught. Frank: “Normaal is het landgoed niet zomaar te betreden. Dit is je kans om er op een zeer bijzondere manier kennis mee te maken. Geef je snel op voor Wild in het Groene Woud. We gaan er een onvergetelijke wildervaring van maken!”

Reserveer uw lunch of diner

« Terug

Scroll naar boven