« Terug

Culinair genieten midden in het bos

Wild in het groene woud_ Culinair genieten midden in het bos_3.jpg17 okt

De smaakvolste wildgerechten eten, midden in het bos. Dat kan van donderdag 26 oktober tot en met zondag 12 november 2017, tijdens het evenement Wild in het Groene Woud. Georganiseerd door ‘creator van onvergetelijke momenten’ Frank de Bot. “Onze top-chefs zullen wildgerechten serveren, zoals je zelden zo gezien, geroken en geproefd hebt.”

Het Jachtseizoen

“Wild. Is dat populair? Vinden mensen dat lekker?” vroeg Frank aan zijn gasten tijdens Asperges in het Veld. Hij was blij verrast door de enthousiaste reacties. Dit motiveerde hem om een nieuw pop-up restaurant te beginnen, met als thema ‘het jachtseizoen’. Een evenement dat, net als Asperges in het Veld, nog nooit eerder op deze wijze is georganiseerd in Nederland. “Mijn drive is om steeds iets bijzonders te creëren. Mensen te verrassen en hen iets mee te geven over een wereld die ze nog niet kennen. De jacht bijvoorbeeld.”

“We richten de Hunting Lodge zo in, dat de gasten de hele sfeer van het jachtseizoen zullen beleven.”

Reserveer uw lunch of diner

Ideale locatie voor pop-up restaurant

Burgemeester Roderick van de Mortel bood aan te helpen zoeken naar de perfecte locatie voor het pop-up restaurant. Al snel vonden ze een prachtige locatie in de buurt: Landgoed Bleijendijk. Een particulier landgoed van circa 100 hectare, gelegen aan de meanderende Essche Stroom in Vught. “Ik ben heel blij dat de landeigenaar zijn landgoed exclusief voor ons wil openstellen, want het is een ideale locatie voor dit sfeervolle evenement”, aldus Frank.

Jagersvereniging

Om een extra dimensie te geven aan Wild in het Groene Woud, heeft Frank de Koninklijke Nederlandse Jagersvereniging benaderd. Zijn uitnodiging werd daar zeer enthousiast ontvangen. De jagers van de vereniging zullen een deel van het programma voor hun rekening nemen en alles vertellen over het jachtseizoen, wat heel toepasselijk in dezelfde periode valt als Wild in het Groene Woud.

Reserveer uw lunch of diner

Hunting Lodge

Voor de start van het evenement moet er hard gewerkt worden. Binnen drie dagen zal er een prachtige Hunting Lodge worden gebouwd, tussen de bomen van Landgoed Bleijendijk. “We richten de Hunting Lodge zo in, dat de gasten de hele sfeer van het jachtseizoen zullen beleven. Denk aan: geweien aan de muur en zachte schaapsvellen op de banken. Bovendien zal het zeer behaaglijk zijn in het pop-up restaurant, dankzij de branders waar je de vlammen doorheen ziet gaan.”

Een unieke kans

Als je graag wild eet, of dit voor de eerste keer wilt ervaren, kom dan vooral naar Wild in het Groene Woud. Het is een unieke kans, waarin je midden in de natuur culinair zal genieten van de heerlijkste wildgerechten, bereid met biologische producten van het landgoed zelf en uit de directe omgeving van Vught. Daarnaast is Wild in het Groene Woud uitermate geschikt om wildgerechten te beleven met je zakenrelaties.

Reserveer uw lunch of diner

Lees meer over pop-up restaurant Wild in het Groene Woud

« Terug

Scroll naar boven