Sluit navigatie

Programma en reserveren

3-gangen lunch + 1 amuse - € 44,50 aanvang 12.30 uur
4-gangen diner + 1 amuse - € 59,50 aanvang 18.30 uur

4-gangen TOP-CHEF lunch + 1 amuse - € 64,50 aanvang 12.30 uur
5-gangen TOP-CHEF diner + 2 amuses - € 79,50 aanvang 18.30 uur

Kindermenu bij ouders aan tafel - € 19,50

Onderstaand het programma van 26-10 t/m 5-11.

RESERVEER UW LUNCH OF DINER ››

Diner vrijdag 27 oktober UITVERKOCHT
Diner donderdag 2 november UITVERKOCHT
Diner vrijdag 3 november UITVERKOCHT

Wie kookt wanneer?

programma-en-reserveren-kocken-wild-in-het-groene-woud-1.png

John Kocken

RESTAURANT DE HEER KOCKEN*
26, 27 & 28 oktober 2017

4G LUNCH ›› 5G DINER ››

programma-en-reserveren-peter-gast-gastrobar-wild-in-het-groene-woud-1.png

Peter Gast

PETER GAST GASTRO BAR*
29 oktober 2017

4G LUNCH ›› 5G DINER ››

programma-en-reserveren-event-op-maat-wild-in-het-groene-woud-1.png

Beschikbaar

voor event op maat
30 & 31 oktober 2017

NEEM CONTACT OP ››

programma-en-reserveren-tmisverstant-wild-in-het-groene-woud-1.png

Thijs Vis

RESTAURANT 'T MISVERSTANT
1 & 2 november 2017

3G LUNCH ›› 4G DINER ››

programma-en-reserveren-flicka-wild-in-het-groene-woud-1.png

Thomas van Santvoort

RESTAURANT FLICKA
3 november 2017

4G LUNCH ›› 5G DINER ››

programma-en-reserveren-noble-wild-in-het-groene-woud-1.png

Edwin Kats

RESTAURANT NOBLE*
4 & 5 november 2017

4G LUNCH ›› 5G DINER ››

Reserveren

Individuele reserveringen
Reserveren voor een groep van 2 tot en met 50 personen kan online.
Klik hier om direct online uw reservering te plaatsen

Groepsreserveringen
Wilt u reserveren voor een groep tussen de 50 en 100 personen?
Stuur ons een bericht met uw wensen.

Event op maat
Wilt u een feest op maat, gestyled naar uw thema?
Stuur ons een bericht met uw wensen.

Arrangementen

Dinner Club ‘Red Deer’ – Zaterdag 28 oktober € 115,00
Aanvang 19.00 uur: 5-gangen diner door John Kocken (De Heer Kocken Vught, 1 Michelinster) met uitgebreid live entertainment.

Dinner Club ‘Red Deer’ – Zaterdag 4 november € 115,00
Aanvang 19.00 uur: 5-gangen diner door Edwin Kats (Noble ‘s-Hertogenbosch, 1 Michelinster) met uitgebreid live entertainment.

Menu’s en arrangementen uitsluitend op basis van reservering per couvert/p.p., wijzigingen onder voorbehoud. De menu’s en arrangementen zijn exclusief dranken. 

SOCIAL MEDIA

Blijf up to date door ons te volgen!

POP-UP RESTAURANT

Pop-Up restaurant Asperges in het veld en Wild in het Groene Woud zijn producties van Frank de Bot

RESERVEER DIRECT ››

CONTACTGEGEVENS

Loverensestraat 15
5266 AN  Cromvoirt

T  06 - 320 55 444
E  info@wildinhetgroenewoud.nl

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF ››
Scroll naar boven